Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

820 de saci cu deseuri colectati azi la Campia Turzii | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit lui Ioan Şandru, directorul Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii, azi, 28 septembrie, în cadrul campaniei de ecologizare "Let's Do It, România", la Câmpia Turzii s-au colectat aproximativ 820 de saci cu deşeuri.

Primul cu care am stat azi de vorbă a fost viceprimarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, care era prezent pe strada Aurel Vlaicu din municipiu şi în calitate de preşedinte al filialei locale a Partidului Naţional Liberal. "Ne-am raliat şi noi, cei de la Câmpia Turzii, acestei acţiuni. PNL este la cea de-a patra ediţie la care participă, premiată la fiecare ediţie pentru activitatea desfăşurată", preciza Dorin Lojigan adăugând că din partea formaţiunii pe care o reprezintă la nivel local s-au oferit voluntari pentru a face curăţenie pe 28 septembrie un număr de aproximativ 30 de membri care, până la final, au reuşit să colecteze aproximativ 25 de saci de deşeuri.
În calitate de viceprimar, însă, Dorin Lojigan a explicat că la acţiune mai participă şi angajaţi ai Primăriei - numărul aproximativ de voluntari fiind de 50 locul în care aceştia au colectat deşeuri fiind parcul mare al municipiului.
De asemenea, în acţiunea de ecologizare au fost implicaţi şi reprezentanţi de la toate şcolile din oraş.
În calitate de director al SC domeniul public Câmpia Turzii, dumitru Drăghici considera că acţiunea de ecologizare organizată de Primăria Câmpia Turzii este una foarte reuşită. "Domeniul Public a participat cu forţe sporite - circa 18 oameni - şi am reuşit să ecologizăm zona Şarât, în jurul bisericii şi a Domeniului Public, continuând spre strada Gheorghe Lazăr spre şcoala «Iuliu Deac»", a explicat Dumitru Drăghici precizând că s-a strâns o cantitate destul de mare de resturi menajere şi gunoi. "Vreau să mulţumesc oamenilor de la Domeniul Public pentru implicare şi pentru faptul că au venit. A fost, cu adevărat, o acţiune de voluntariat în adevăratul sens al cuvântului şi a durat de pe la 9.00 până la 10.30, perioadă în care am reuşit să facem ce ne-am propus", a încheiat directorul de la Domeniul Public Câmpia Turzii.
Nici cei 15 reprezentanţi ai sucursalei din Câmpia Turzii a Companiei de Apă Arieş nu s-au lăsat mai prejos. Acoperind zona de la capătul străzii Aurel Vlaicu spre cimitir, aceştia au reuşit să colecteze cam 15 saci cu deşeuri. Printre cei 15 voluntari participanţi la acţiunea de ecologizare din partea CAA s-au numărat Gheorghe Rece (şeful sucursalei Câmpia Turzii a CAA), Alex Socaciu (şef sector canal în cadrul CAA Câmpia Turzii), Anca Moldovan (şef departament economic) sau Cristian Apahidean (inginer tehnolog).
Fie că a făcut-o în calitate de viceprimar fie în calitate de şef de partid, Dorin Lojigan a ţinut să scoată în evidenţă activitatea companiei de salubritate de la Câmpia Turzii. Şi a făcut-o "pe ocolite". Mai precis, Dorin Lojigan spunea: "ca o paranteză, pot spune cu toată modestia că la acest moment oraşul este suficient de curat şi acest aspect se vede din sacii de gunoi pe care am reuşit să îi strângem până acum, care sunt mult mai puţini decât sacii pe care îi strângeam anii trecuţi", după care a spus-o de-a dreptul: "astfel că activitatea companiei de salubritate trebuie evidenţiată".

{dailymotion}x15akfh_let-s-do-it-romania-a-contaminat-si-campia-turzii{/dailymotion}

Pentru încă vreo "doo" imagini în plus, click AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS