Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Mircea Irimie, felicitari catre Tudor Stefanie

Actualitate
Tools
Typography

“Viaţa ar fi infinit mai fericită dacă ne-am naşte la varsta de 80 de ani şi ne-am apropia treptat de cea de 18 ani.” Mark Twain

Cu acest citat utopic, mă îndrept către dumneavoastră cu un gând bun si sincer, domnule primar Tudor Ştefanie şi vă urez din suflet “La mulţi ani !”, în virtutea aniversării zilei de naştere.
Se spune că aniversarile noastre sunt pene din imensa aripă a timpului. Dar dincolo de acest profund adevar, eu cred că aniversările sunt şi prilejuri fericite de sărbătoare, apropiere, reconciliere şi bilanţuri, care să marcheze reuşitele şi realizările pe toate planurile vieţii.
Gândindu-mă la împlinirile familiale şi profesionale de care v-aţi bucurat până acum, in ciuda suişurilor şi coborâşurilor, ca parte inerentă a vieţii, consider că aveţi baza temeinică pentru o aniversare reuşită.
Vă doresc multă sănătate, fericire şi să vă bucuraţi în continuare de cele mai frumoase realizări personale şi profesionale, alături de familie, prieteni şi colaboratori.

Cu stimă,
Deputat de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS