Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Gropi şi noroi pe strada Salinelor

Încă de la început, precizăm că imaginile următoare nu au fost realizate într-o balastieră şi nici pe un drum de exploatare forestieră. Dacă vă gândiţi că ar fi vorba despre un traseu offroad, aproape că v-am da dreptate, ţinând cont că locul cu pricina întruneşte condiţiile necesare pentru cei ce se gândesc să testeze rezistenţa propriului autovehicul.

Dar, nu e tocmai aşa. Este vorba despre o stradă. Mai exact, o stradă locuită de numeroşi cetăţeni. În plus, de aici se face intrarea spre unul dintre cele două puncte de acces la un obiectiv important din municipiul Turda. Strada Salinelor.

Deşi fotografiile par a fi alb-negru, vă asigurăm că la faţa locului realitatea pare să fie uneori cu mai puţină culoare decât există în aceste câteva fotografii.