Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug
61 New Articles

Tinerii social-democrati turdeni vor un oras mai curat | VIDEO

Diverse
Typography

În după-amiaza zilei de vineri, 24 aprilie, tinerii social-democraţi turdeni au efectuat o acţiune de ecologizare a mai multor zone al municipiului Turda.

Desfăşurată având ca slogan "Iubeşte-ţi oraşul - Păstrează-l curat", acţiunea a început la orele 17.00 în Parcul Teilor şi a reunit mai mulţi membri ai organizaţiei de tineret a PSD Turda.

Planul tinerilor era, de fapt, mult mai mare: să acopere, în aceeaşi zi, trei zone ale municipiului: Parcul Teilor, Parcul Central şi Zona lacurilor Sărate.

Iniţiativa nu s-a adresat doar tinerilor din TSD, ci "tuturor celor care cred că în Turda se pot întâmpla și lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie" aşadar la acţiune au fost aşteptaţi "toţi cei care au câteva ore libere, multă energie şi, cel mai important, doresc să vadă Turda mai curată".

Acţiunea a fost derulată, în principal, de tinerii din TSD Turda, alături de care au fost şi câţiva seniori ai formaţiunii politice.

"În primul rând aş dori să remarcaţi că avem un tineret foarte activ, foarte numeros, deja sunt trecuţi de prima tinereţe, sunt oameni maturi, care au foarte multe idei", remarca preşedintele PSD Turda, Cristian Matei care definea acţiunea foarte simplu: "mai discutăm cu oamenii, mai curăţăm aleile parcului, mai vopsim pomii, în aşa manieră încât totul să se armonizeze într-un cadru al zilei de astăzi, când oamenii se bucură de căldură, de soare, de curăţenie".

Precizând, tot referitor la activităţile cuprinse în acţiunea de ecologizare, că "nu le facem de obligaţie, ne simţim bine, venim cu nepoţii, venim cu soţiile sau soţii, ne simţim bine toţi", preşedintele PSD Turda promitea că astfel de acţiuni vor continua şi pe viitor.


Grup de cetăţeni bucurându-se "de căldură, de soare, de curăţenie"

Declaraţia liderului PSD Turda o puteţi vedea AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS