Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Aug
53 New Articles

Nemes invita la vot pentru „viitorul nostru” | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography
Ceea ce urmează să citiţi v-ar putea duce cu gândul, cel mai probabil, la un slogan electoral dintr-o altă campanie electorală a unui alt partid – „ei cu ei, noi cu voi” – slogan electoral care pare să fi avut o formă iniţială de „ei cu ei, noi cu noi” (pe undeva dovedită mult mai aproape de o realitate ce urmasă vină).
Aproape cu o înfrigurare de candidat, candidatul PP-DD la funcţia de primar al municipiului Turda, Lucian Nemeş, ar putea părea – în opinia unora – să se fi dat de gol.
Prezent la lansarea candidaturii lui Marian Popescu pentru funcţia de primar al comunei Mihai Viteazu, Lucian Nemeş a vorbit. Cu siguranţă o fi ştiut ce vorbeşte. Dar, oare, cei care îl ascultau, îl ascultau ce vorbeşte? Nu de alta, dar iată ce vorbea Luican Nemeş: „trebuie să ştiţi că, în măsura în care dumneavoastră o să ştiţi să veniţi alături de noi, o să veniţi alături de viitorul nostru”. Păi zi-i aşa, frate! Un fel de votaţi-ne voi, ca să avem noi viitorul în faţă.
Bun, acum înţelegem că asta cu venitul vostru alături de viitorul nostru ar putea fi interpretată în sensul că există şanse să vă băgăm în seamă, dar parcă ar fi aşa de bine ca atunci când te apuci de rostit un discurs să fie cineva pe-aproape, să te tragă de mânecă, măcar atât cât discursul tău să nu lase loc la nicio interpretare alta decât cea pe care vrei să o transmiţi!...

{mp3}2012/06/nemesViitor{/mp3}
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS