Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

O firmă din București oferă sprijin unor elevi de la Școala HCC Turda

HCC
Tools
Typography

Compania PRAS Consulting SRL din București a venit în sprijinul unor elevi de la  Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” din municipiul Turda, oferind într-un prim lot 6 laptopuri unor elevi din clasa a 6-a C, pentru a le facilita accesul la cursurile școlii desfăsurate online cu ajutorul tehnologiei.

Astfel, la solicitarea dirigintelui unei clasei de la Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” din Turda, 6 elevi vor putea de acum să participe mai ușor la orele online, dar și să-și rezolve temele primite. Totodată, elevii vor putea de asemenea să-și dezvolte mai bine deprinderile ce țin de folosirea dispozitivelor electronice de comunicare, dar și să se dezvolte personal prin accesarea unor programe desfășurate online pe diferite subiecte.

Încă din anul precedent, PRAS Consulting SRL a lansat programul "Biblioteca de Laptopuri" pentru a sprijini elevii din România să continue școala in perioada pandemiei, prin intermediul tehnologiei. Astfel, echipa de la societatea amintită, sprijinită de o serie de parteneri, vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu au la dispoziție un dispozitiv pretabil pentru programul școlii online și le asigură unul. Fiind printre puținii care au ales să se implice într-un astfel de demers, evident au un număr mare de cereri la care răspund pas cu pas, efortul lor fiind considerabil.

Acțiunea inițiată și derulată de PRAS Consulting este una demnă de întreaga apreciere și este un foarte bun exemplu de urmat și de alți actori din zonele active ale societății românești, fie că vorbim de cea economică sau ong-uri, inclusiv pe plan local, atât acum în această perioadă dificilă pentru toți, cât și post-pandemie, pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu pentru elevi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS