Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Şefii de promoţie din Turda, felicitaţi public de primar. Vezi cine sunt cei mai merituoşi elevi ai Turzii

Diverse
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, i-a felicitat public printr-un mesaj pe reţeaua de socializare facebook pe şefii de promoţie ai anului 2020 din instituţiile de învăţământ turdene.

Iată mesajul din postarea primarului turdean:

Dragi turdeni,
Vă prezentăm astăzi o parte din copiii minunați ai Turzii, elevi cu care ne mândrim, elevi care excelează și pe care trebuie să îi prețuim și să îi felicităm. Ei sunt șefii de promoție ai anului școlar 2019-2020, ai claselor a VIII-a și a XII-a.
Dragi elevi, vă felicit pentru aceste rezultate excepționale! Faptul că ați ajuns la aceste performanțe denotă că sunteți niște copii extraordinari și că ați dat dovadă de multă seriozitate, muncă și implicare. Viața vă va răsplăti pentru aceste eforturi și să continuați la fel și în viitor. Vă doresc mult succes în viață, să reușiți tot ceea ce vă propuneți!
De asemenea, felicit părinții și profesorii acestor elevi deosebiți pentru modul în care i-au crescut și i-au îndrumat. Felicitări tuturor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS