Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

“Simpozion pentru Dezvoltarea Potențialului Uman” - un proiect care vă aşteaptă

Diverse
Tools
Typography

“Simpozion pentru Dezvoltarea Potențialului Uman” este un proiect realizat de Asociația Pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică și finanțat de programul START ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere si instituțiilor non-administrative.

Proiectul va avea loc în data de 10-15 august, în Tarnița, si va avea ca participanti tineri cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani.

Acesta va consta în training-uri si workshop-uri pe un domeniu foarte important pentru tineri: se vor realiza, pe parcursul a 5 luni, 7 lucrări științifice privind dezvoltarea personală care vor sumariza cărți si lucrări de cercetare specializate în domeniu. Sintezele se vor baza pe cercetare de ultimă oră care conțin surse credibile. Acestea au ca scop combaterea pseudoștiintei cu care se confruntă majoritatea tinerilor dornici să se dezvolte.

De asemenea, tematica proiectului este una la fel de interesantă precum subiectele ce vor fi abordate:  tot evenimentul va fi organizat ca o sesiune de pregătire militară, iar printre activitățile pentru înțelegerea gândirii și comportamentului uman, vor fi realizate activități specifice temei militare.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS