Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Târgul de Purici, în acest week-end la Turda

Social
Tools
Typography

În perioada 25-27 august 2023, la Turda are loc Târgul de Purici, organizat de Lions Club Turda -Câmpia Turzii în incinta sălii de sport a Şcolii Gimnaziale “Horea, Cloşca şi Crişan”.

Din nota informativă a evenimentului aflăm că “Acţiunea preia modelul Flohmarkt din Austria şi Germania şi Foire aux Puces din Franţa şi nu se doreşte a fi o colectare de deşeuri, ci o reciclare, prin reutilizare, a diferitelor obiecte de prisos aflate în gospodăriile noastre, astfel încât lucrurile încă utilizabile, pe care nu le mai vrem sau nu le mai putem folosi, să le donăm spre folosul altora. Este o strângere de fonduri pentru susţinerea proiectelor sale umanitare: screening ocular la copiii din grădinițe, acţiuni pentru sănătatea populaţiei (tabere de diabet şi cancer pediatric), protecția mediului, ecologizare, colectarea selectivă a deşeurilor, proiecte pentru tineri, persoane defavorizate şi cu dizabilităţi.

Cu sfatul de a nu “lăsa lucrurile să moară” şi dacă acestea nu au fost atinse/folosite timp de un an sau mai mult, ele pot fi dăruite altora, care nu şi le permit.

Veniţi alături de noi cu donații pe 24-25 august, orele 12.00- 18.00 la Sala de sport a Școlii Gimnaziale «Horea, Cloşca și Crişan» Turda pentru a demonstra că suntem cetăţeni europeni generoşi, gata să aloce puțin din timpul şi sufletul lor spre a face bine cuiva aflat în nevoie”, îndeamnă organizatorii, precizând că pot fi donate produse precum electronice, electrocasnice, cărți, articole sportive, jucării, scule electrice, unelte, calculatoare, telefoane, articole menaj, obiecte mici de mobilier, obiecte îmbrăcăminte, încălțăminte etc.

Donaţiile sunt aşteptate în perioada 24-25 august (joi şi vineri) la sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Horea, Cloşca şi Crişan” (intrare din strada Lianelor) în intervalul orar 12.00-18.00, vânzările urmând să aibă loc sâmbătă şi duminica (26 respectiv 27 august) în intervalul orar 10.00-18.00 (sâmbăta) şi 09.00-14.00 (duminica).

Cei care dorest informaţii suplimentare pot apela:

  • 0740082052
  • 0746061708
  • 0744393168

sau pot accesa pagina de facebook.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS