Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

Ajutor pentru cei în nevoie. Asociația “Activ Pentru Tine” organizează, cu ocazia Sfântului Nicolae, “Târgul Bradului Activ - Târg caritabil” 

Social
Tools
Typography

Pentru a ajuta pe cei în nevoie și cu ocazia sărbătorilor, Asociația Activ Pentru Tine invită, cu cel mai mare drag, locuitorii orașului Turda dar și din împrejurimi la Târgul Bradului Activ - Târg Caritabil.

Participanții vor putea găsi cadouri minunate pentru cei dragi și vor putea participa și la o licitație în care câștigătorul va duce acasă cel mai frumos brad de Crăciun (Bradul Activ). 

În România, rata sărăciei relative raportată în 2017 a fost de 23,6% (insse.ro), ceea ce înseamnă că riscăm anual ca în perioada sărbătorilor să fie multe familii care vor petrece un Crăciun nu foarte generos. Așadar, cu ocazia primului an de activitate în cadrul Asociației Activ Pentru Tine, aceștia și-au dorit să găsească cel mai ‘activ’ mod de a sărbători. 

De ce să vină turdenii la acest târg? Vor găsi numeroase decorațiuni de Crăciun pentru brad sau casă, globuri câte și mai câte, calendare de advent, luminițe colorate, șosete călduroase, bijuterii și multe altele. Așadar, pot pleca de la Târgul Bradului Activ cu toate cadourile necesare pentru cei dragi cu ocazia Sfântului Nicolae. Toate acestea le pot avea contra unei donații care să susțină cauza evenimentului.

Apoi, se vor putea întâlni cu Bradul Activ care vrea să își găsească o familie cu care să își petreacă acest Crăciun. Așa că se va îmbrăca cu cele mai frumoase haine de sărbători pentru a impresiona. Cine îl dorește este invitat la târg să participe la o licitație pentru a-l lua acasă.

Nu este un târg de sărbători oarecare ci unul CARITABIL. Asta înseamnă că toți banii pe care participanții îi vor dona pentru cadourile cumpărate și pentru licitația Bradului Activ vor ajuta ca 5 familii în nevoie să primească:

  • O masă de sărbătoare
  • Cadouri numeroase

Pentru a putea avea destule resurse financiare pentru aceste familii, în paralel cu târgul caritabil, Asociația Activ Pentru Tine a organizat și campania “1+1 Brazi Activi” în care mai multe organizații au fost invitate să cumpere un brad decorat, personalizat de către voluntari, în tema companiilor, cu elemente de decor atipice. Acest brad personalizat îl vor avea în biroul companiei lor iar suma donată de ei va fi folosită pentru a pregăti și dărui un brad de Crăciun uneia dintre aceste 5 familii nevoiașe.

Evenimentul va avea loc în data de 4-5 Decembrie 2021 în locația partenerilor de la “Cafeneaua de Acasă”, Strada Dr. Ioan Rațiu, 108 din Turda, în fiecare zi începând cu orele 12:00 până la 18:00.

Fiți ACTIVI și de Crăciun!

Marcați-vă #TârgulActiv în calendare!

Despre Activ Pentru Tine:
Asociația Activ Pentru Tine, înființată în 2021, are ca obiectiv educarea și formarea comunității, pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială. Până în acest moment asociația a ajutat 100 de persoane în nevoie, a dus 10 copii nevoiași în tabără și a ținut ateliere de educație emoțională pentru 60 de copii.

Multumim partenerilor nostri implicati in campania 1+1 Brazi Activi: ASA Consolis, Transilvania Impact, AUTOLKM, CIKS AUTXO, R&R Atlas Cloud şi RadoTrans.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați:
Evenimentul Târgul Bradului Activ - Târg Caritabil
Facebook @ActivPentruTine
Instagram @ActivPentruTine

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS