Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

VIDEO | Multipă campioană la box, mesaj de Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, prin proiectul ”Ignoranța face victime”

Social
Tools
Typography

Multipla campioană națională la box și prima femeie din România care a câștigat un meci de box la Jocurile Olimpice, Nechita Box Claudia - Maria Claudia Nechita, ne împărtășește câteva lucruri despre violența asupra femeilor și îi sfătuiește pe cei care nu își pot ține în frâu comportamentul agresiv să practice un sport. Vă sugerăm să urmați sfatul acesteia, transmis chiar din sala de antrenament.

A fost un schimb de emoții sincere între pugilistă și echipa proiectului ”Ignoranța face victime”, așadar vrem să îi mulțumim mult pentru implicare și pentru faptul că ne demonstrează că sportul este una dintre cele mai bune soluții atunci când vine vorba de control!

Fiind Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței Asupra Femeilor, provocăm bărbații care nu își pot controla acțiunile violente asupra femeilor să devină și ei multipli campioni naționali la box, așa cum a reușit Claudia Maria Nechita. Iar dacă nu sunteți atrași de sportul acesta, nu uitați că sunt o mulțime de alte sporturi pe care le puteți practica, pentru binele vostru și a celor din jur.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS