Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Nicoleta Hadarean a reconfirmat: a castigat a treia editie a concursului "Copiii au talent" de la Campia Turzii. Vezi restul castigatorilor si ce premii s-au mai acordat! | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Aşa cum se anunţase de către organizatori, finala celei de-a treia ediţii a concursului de talente "Copiii au talent" de la Câmpia Turzii a avut loc chiar cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ieri, 1 iunie, evenimentul fiind găzduit de Complexul Turistic "La Broscuţa" din Câmpia Turzii.

"Am reuşit să organizăm acest moment de Ziua Copilului şi toţi participanţii primesc, din partea asociaţiei voluntare Castel Banffy, câte un pacheţel", spunea, chiar înainte de acordarea premiilor, Alexandru Lacatoş, cel care, alături de colegul Tudor Siminic - dar şi împreună cu cei care au făcut evenimentul posibil - s-au implicat activ în organizarea şi derularea competiţiei.

Însă, până la acordarea premiilor în finală, a fost preselecţia, apoi competiţia finală.
După preselecţia care a avut loc pe 17 mai în sala de spectacole "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii şi la care s-au înscris 54 de momente artistice, juriul format din Emil Moldovan (profesor de muzică), Adela Ciocan (elevă) şi Szekely Ştefan (învăţător) a hotărât ca în finală să meargă 17 din cele 54 de momente.

Cum a fost anunţat inclusiv în comunicatul făcut public de organizatori la finalul preselecţiei, juriul pentru competiţia finală a fost format din Szekely Ştefan, Emil Molodovan, Norina Porumb, Adela Ciocan, Aurora Mihai şi Săndel Mihai.

La masa juriului - dar fără atribuţii de jurat - s-a aflat şi profesorul Cornel Pop, cel care, prin grupul de canto Bella Musica, s-a implicat în pregătirea multora dintre participanţii la faza finală a celei de-a treia ediţii a concursului "Copiii au talent" de la Câmpia Turzii.

Deşi în urma preselecţiei s-au calificat 17 momente, în finală nu au fost decât 16, o interpretă - Csalay Alina - renunţând între timp.

Pe parcursul a aproximativ două ore de competiţie, interpreţi mai mici sau mai mari au încercat să smulgă aplauzele publicului, dar, mai ales, să impresioneze juriul fie că era vorba de momente de interpretare vocală, interpretare instrumentală, dans sau joc popular.

"Aş vrea să ofer o notă pentru cei care s-au ocupat să organizeze acest concurs, pentru cei care au venit cu sprijinul material şi o notă pentru părinţii care îşi sprijină copiii: faceţi cea mai bună investiţie pe care o puteţi face vreodată în viaţă", spunea, înainte de anunţarea rezultatelor, juratul Emil Moldovan.

După ce fiecare din membrii juriului au oferit câte o notă de 10 organizatorilor, sponsorilor şi părinţilor s-a trecut şi la prezentarea rezultatelor finale.

Pentru început s-au acordat diplomele şi premiile de participare. Astfel, lui Săndel Mihai i-a revenit sarcina de a acorda aceste diplome de participare pentru:

- fraţii Bozdog (grup vocal format din două fete şi un băiat)
- Milena Bandits (interpretă de muzică populară)
- Lukacs Inez Vivien (moment instrumental la vioară)
- Trit Dance (trupa de dans din Tritenii de Jos)
- Csabi şi Ruben Miklos (moment instrumental la mandoline)
- Mini Boom Dolls (dans)
- Andrada Okros (interpretă de muzică uşoară)
- Nora Taşnadi (interpretă de muzică uşoară) - Vezi aici momentul Norei Taşnadi din finala "Copiii au talent"
- Raul Arva (beat box) - Vezi aici momentul lui Raul Arva din finala "Copiii au talent"
- Radica Stamenovski (interpretă de muzică uşoară)
- Flaviu Anisia (dans) - Vezi aici momentul lui Flaviu Anisia din finala "Copiii au talent"
- Georgiana Vesa (interpretă de muzică populară)
- Sergiu Deteşan şi Carmen Mazăre (dans sportiv)

Nici juriul nu a scăpat nepremiat, această sarcină revenindu-i Aurorei Mihai, cea care a oferit, aşadar, câte o diplomă pentru Szekely Ştefan, Emil Moldovan, Norina Porumb, Adela Ciocan, dar şi pentru soţul Săndel Mihai - despre care Aurora Mihai spunea că e jurat şi acasă şi care i-a întors serviciul soţiei oferindu-i acesteia tot o diplomă de jurat - sau pentru profesorul Cornel Pop.

Pe lângă că a oferit o diplomă şi prezentatorului evenimentului - Dan Istrate - Aurora Mihai a fost cea care a oferit diplome şi pentru cei care au susţinut concursul şi desfăşurarea lui: Dorin Lojigan ca preşedinte al asociaţiei Liberalism pentru Comunitate, asociaţia Femina Câmpia Turzii, societatea ImpriMery Câmpia Turzii, SC RASCOM SRL Câmpia Turzii, Complex Turistic "La Broscuţa" (gazda evenimentului), Club Rotary Câmpia Turzii sau Adina Enache, un alt sponsor căruia organizatorii au dorit să îi aducă mulţumiri fiind florăria "Daniel".

Emil Moldovan a fost cel căruia i-a revenit sarcina de a oferi premiul de popularitate, astfel că, în urma deciziei publicului, cei mai populari au fost declaraţi micii jucăuşi de la ansamblul folcloric "Fiii Cocului".

Nici Daciana Constantea (interpretă de muzică uşoară) nu a avut cum să rămână fără premiu, acesteia revenindu-i premiul de originalitate, oferit de Dan Bradu, cel care îl reprezenta pe Dorin Lojigan, absent de la eveniment.

Marele premiu sau, dacă vreţi, trofeul competiţiei a fost oferit de preşedintele Rotary Club Câmpia Turzii, Laurenţiu Bondor.

Aşadar, marea câştigătoare a celei de-a treia ediţii a concursului "Copiii au talent" de la Câmpia Turzii este Nicoleta Hădărean, cea care a reuşit să impresioneze publicul şi juriul cu vocea sa.

Chiar dacă se putea crede că festivitatea de premiere s-a încheiat, lucrurile nu au stat tocmai aşa. Surprizele continuau.

Prima care a venit cu surprize a fost Floriana Prahoveanu şi vorbea în calitate de reprezentant al asociaţia Pro Assisto Câmpia Turzii, asociaţie care, împreună cu ACIAC (Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară) Câmpia Turzii şi asociaţia voluntară Castel Banffy Luncani au contribuit la organizarea concursului.

Adresând felicitări tuturor copiilor, despre care spunea că sunt minunaţi şi cărora, cu ocazia zilei de 1 iunie le ura "mult succes în continuare şi să ajungeţi pe podiumul câştigătorilor fiecare pe domeniul lui", Floriana Prahoveanu aprecia că "noi, adulţii, ar trebui să facem în aşa fel încât pentru copii să fie sărbătoare în fiecare zi fiindcă ei sunt comorile noastre".

Mărturisind şi că intenţiona să ofere un singur premiu, prestaţia micuţilor a determinat-o să acorde, în final, două premii pentru două momente considerate speciale, momente de interpretare instrumentală: vioară (premiu oferit pentru Lukacs Inez Vivien) şi mandolină (premiu oferit pentru Csabi şi Ruben Miklos).

Pentru că şi Rotary Club Câmpia Turzii dorea să ofere trei premii şi pentru că deja preşedintele Rotary Club Câmpia Turzii înmânase marele premiu, Laurenţiu Bondor a găsit de cuviinţă să îi dea cuvântul Anei Sevan, prezentă la eveniment tot în calitate de reprezentant al Rotary Club Câmpia Turzii.

Cu aprecierile de rigoare pentru prestaţia juriului competiţiei, Ana Sevan mărturisea că "noi am realizat o jurizare paralelă" menţionând, totodată, că "ierarhia făcută de noi respectă principiile spiritului rotarian, ceea ce membrii Rotary din întreaga lume promovează: solidaritatea, talentul autentic combinat cu munca susţinută, prietenia, încurajarea pentru cei care astăzi sunt buni şi mâine vor deveni şi mai buni".

Astfel, rotaryenii de la Câmpia Turzii au decis să îi premieze pe fraţii Bozdog (care au fost, cumva, simbolul solidarităţii în competiţie), pe Nicoleta Hădărean ("pontru vocea aceea şi doina aceea minunată") dar şi pe Flaviu Anisia (care, împreună cu fratele său Răzvan "au ieşit din limitele oraşului nostru şi au făcut să se audă numele Câmpiei Turzii într-un spectacol extraordinar de urmărit").

După ce a făcut câteva referiri la lipsa de implicare a administraţiei locale în organizarea spectacolului, Alexandru Lacatoş a încheiat prin a le ura celor mici un 1 iunie cât mai plăcut şi "să ne vedem mâine în băncile şcolii"!

Mai multe imagini de la eveniment, găsiţi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS