Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Accident la ieșire din municipiul Turda spre Tureni. Un tânăr a fost transportat la spital

imagini ISU Cluj

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul dimineții la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la ieșire din municipiul Turda spre Tureni.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Conform primei evaluări acesta era în stare conștiență și era cooperant.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS