Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

In cazul cadavrului gasit pe malul Ariesului, se efectueaza cercetari

Eveniment
Tools
Typography

În jurul amiezei zilei de marţi, 3 septembrie, pe malul Arieşului, în zona străzii Constructorilor era prezent un echipaj de poliţie şi, încet, s-a adunat şi lumea. Fusese găsit un cadavru.

Poliţia Turda a fost sesizată telefonic, în jurul orelor 13.00, că pe malul Arieşului fusese găsit un cadavru care se afla în stare de descompunere.
Unii dintre cetăţenii aflaţi la faţa locului au dat şi declaraţii agenţilor de poliţie prezenţi, printre observaţiile făcute de cetăţeni fiind şi unele de genul "avea picioarele mâncate de viermi" sau "poliţia a descoperit că avea mai multe plăgi deschise la gât şi în zona picioarelor". Cât despre bănuielile cetăţenilor privind condiţiile în care a decedat persoana, acestea erau care mai de care mai interesante.
Solicitând informaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, subcomisarul de poliţie Adnana Roberta Ilieş ne-a răspuns: "Cadavrul a fost identificat de poliţişti în persoana lui O. MARIOARA, de 58 ani, din comuna Viisoara, jud.Cluj. În cauză s-a solicitat efectuarea necropsiei de către Institutul de Medicină Legală Cluj, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS