Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Ziua Recoltei la Campia Turzii va avea loc in octombrie

Eveniment
Tools
Typography

Ideea a fost avansată azi, 4 septembrie, în cadrul conferinţei de presă care a avut loc în Sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii, de către administratorul public Petre Pop.

Dacă în anii precedenţi Ziua Recoltei era organizată de către administraţia locală de la Câmpia Turzii împreună cu Primăria comunei Viişoara, de această dată - cel puţin deocamdată - nu s-a precizat nimic referitor la cooptarea administraţiei locale de la Viişoara în vederea organizării evenimentului.
Întrebat despre organizarea Zilei Recoltei în acest an la Câmpia Turzii, administratorul public Petre Pop făcea referire la anii anteriori. "Ziua Recoltei se desfăşura, în general la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie", spunea Petre Pop precizând că, în fapt, "campaniile erau şi în funcţie de sezon" şi că "în general, noi o puneam (bănuim că prin "o puneam", cel mai probabil, se referea la Ziua Recoltei - n.r.) după discuţiile pe care le aveam cu producătorii pentru că, în fond şi la urma urmei, ei sunt cei care trebuie să vină".
În contextul în care, la momentul de faţă, în piaţa agroalimentară din Câmpia Turzii - "piaţa mare", aşa cum e ea cunoscută de localnici - se execută o serie de lucrări, administratorul public Petre Pop apreciază că în acest an Ziua Recoltei la Câmpia Turzii va avea loc "probabil, după ce o să fie dată în folosinţă (piaţa - n.r.), undeva în prima săptămână din luna octombrie".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS