Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Moment religios, depuneri de coroane si discurs de Ziua Eroilor la Luna

Eveniment
Tools
Typography

Marcarea Zilei Eroilor a avut loc şi în comuna Luna, în fiecare din cele trei sate ale comunei: Luna, Luncani şi Gligoreşti.

La monumentele eroilor din fiecare sat au fost oficiate slujbe religioase şi au avut loc depuneri de coroane de flori în cinstea eroilor, eroi cărora, în discursul de la Luna, primarul Laurenţiu Tör le-a mulţumit precizând că "realizarile de astăzi din comuna noastra se datorează în mare parte şi jertfei pe care au adus-o înaintaşii noştri; de aceea cinstirea acestora este o datorie de onoare pentru noi".
După slujba de pomenire a eroilor oficiată la monumentul din satul Luna s-a trecut la ceremonia depunerii de coroane de flori de către reprezentanţi ai Primăriei Luna, Consiliului Local Luna, Flotilei 71 Aeriană, Şcolii Gimnaziale Luna, Asociaţiei Agricole "Arieşul", sau ai PNL Luna.
După ce a mulţumit preoţilor pentru marcarea evenimentului prin slujba religioasă dar şi cetăţenilor pentru prezenţă, primarul Laurenţiu Tör a adresat mulţumiri şi oficialităţilor printre care viceprimarul Aurel Giurgiu, comandorii Marian Dobre şi Remus Suciu dar şi consilierilor locali şi reprezentanţilor partidelor politice - Ioan Rusu, Voicu Tomuţa, Mihail Cuc, Constantin Mazăre, Petre Urcan sau Aurel Urcan - directorului Şcolii Gimnaziale Luna, Mihaela Duca, şi celorlalte cadre didactice prezente.
La final s-a păstrat un moment de reculegere în amintirea celor care şi-au dat viaţa pentru binele comunei, după care a urmat un scurt program artistic prezentat de un grup de elevi ai Şcolii Gimnaziale Luna.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS