Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

VIDEO | Cristian Matei: “Am început lucrările pe str. 22 Decembrie 1989!”

Administraţie
Tools
Typography

Aşa şi-a început o postare recentă pe pagina sa de pe reţeaua de socializare facebook.com primarul municipiului Turda, Cristian Matei. Este o veste aşteptată de multă vreme în special de conducătorii auto din turda dar şi de riveranii străzii deopotrivă.

Vestea a fost cu atât mai mult aşteptată cu cât însuşi primarul anunţa darea ordinului de începere a lucrărilor încă de la momentul la care soseau primele autobuze electrice la Turda.

A sosit momentul atât de mult așteptat, și anume demararea lucrărilor pe coridoarele de mobilitate urbană, finanțate cu fonduri europene. Primul este coridorul industrial, respectiv str. 22 Decembrie 1989.” scria primarul Turzii pe facebook precizând: “Au început săpăturile pentru introducerea cablurilor în subteran, urmând săpăturile în vederea reconstruirii carosabilului.

Nu în ultimul rând, în aceeaşi postare primarul Matei menţiona că “Strada va fi reabilitată și modernizată complet, cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, stații moderne, e-ticketing, monitorizare video și spații verzi.”.

Reacţiile la postarea primarului au fost diverse pornind de la aprecierea ca pozitivă a demarării lucrărilor (“Doamne ajuta. Succes în ce întreprindeți în continuare.” - Vicu Marincean Vicenzio) şi până la comentarii care păreau să trimită înspre alte probleme lăsând impresia că aproape ignoră anunţul din postare (“sa se asfalteze se poate.. dar sa se rezolve problema cu pânza freatică nu se poate din zona centrală...la 150 de m. de locuința dvs Domnule Primar.... sau făcut sesizări și de la "X" te poartă la "Y" și de la "Y" la "Z" și tot așa...” - Mihai Copîndean).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS