Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Târgul de Crăciun Turda 2016 se deschide mâine, la 16.30

Administraţie
Tools
Typography

A mai rămas doar o zi până la deschiderea Târgului de Crăciun! De mâine, Parcul Central va fi învăluit de magie. Primăria Municipiului Turda vă invită luni, 5 decembrie, ora 16.30, în Parcul Central, la deschiderea Târgului de Crăciun Turda 2016. Patinoarul, căsuțele cu produse specifice de sărbători, spectacolele de la scenă, orăşelul copiilor şi căsuța lui Moş Crăciun vor fi pregătite să ne facă sărbătorile mai frumoase şi să ne umple sufletele de bucurie.

Programul zilei de 5 decembrie, Parcul Central:

Scenă 

  • Ora 16.30 -  Muzică de Crăciun, primirea participanților 
  • Ora 17.00 - Aprindere iluminat ornamental de sărbători 
  • Ora 17.30 - Concert de colinde “Vin colindătorii” – Călin Merca și A Cappella 
  • Ora 18.00 - “Recital de iarnă”  IOAN MAN (X Factor)

Patinoar 

  • Ora 17.10 - Magie pe gheață, parada personajelor de poveste pe patine, efecte speciale (copiii vor avea intrare liberă pe patinoar în data de 5 decembrie).

Căsuța lui Moș Crăciun (Foișor) 

  • Ora 17.30 - Aparitia lui Moș Nicolae în caleașcă. Copiii vor putea sta de vorbă cu moșul, se vor juca și vor primi cadouri.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS