Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

De ziua lui, What's Up anunta lansarea unui nou single & videoclip - "Piesa mea de dor"

Actualitate
Tools
Typography

Single-ul "Piesa mea de dor" este continuarea inedita a hitului "Taxi", cu care What's Up a cucerit topurile muzicale si a videoclipului care a adunat peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent.

"Astazi este ziua mea. Pe 11 februarie lansez single-ul si videoclipul 'Piesa mea de dor', mai ales ca am inceput sa conturez primul meu video-album care se va numi 'Povestea inimii'. 'Piesa mea de dor' este continuarea piesei 'Taxi', si sunt foarte curios daca o sa va placa inceputul povestii mele", spune What's Up.

Pentru noul videoclip, in regia lui Iulian Moga, What's Up a filmat 12 ore la temperaturi de minus 20 grade pe un camp si intr-o padure din apropierea Bucurestiului.

Pana la noul videoclip, de ziua lui de nastere, What's Up lanseaza teaser-ul videoclipului, care face legatura dintre "Taxi" si "Piesa mea de dor", o melodie personala, matura, cu un aer melancolic.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS