Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Solista trupei suedeze BARK se casatoreste azi, la Tureni

Actualitate
Tools
Typography

Încă de ieri, 4 august, când a avut loc concertul trupei BARK în Salina Turda, consulul onorific al României în Suedia la Sölvesborg - Olivia Costea - anunţa că azi, 5 august urmează să aibă loc un eveniment important în viaţa solistei formaţiei şi a iubitului său care au decis să se căsătorească în România.

"Este o mare onoare că doi suedezi, care - până nu demult - nici nu ştiau unde se află România pe harta Europei, au decis să celebreze un moment atât de important aici. Asta spune foarte multe lucruri bune despre eforturile făcute" spunea olivia costea, pe această cale aducând mulţumiri primarului comunei Tureni - Dana Mănăilă - care s-a implicat în desfăşurarea evenimentului atât de important pentru cei doi suedezi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS