Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Duminica, 03.08.2014, Salina Turda a pregatit o surpriză vizitatorilor!

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Un grup de peste 20 de tineri au încantat cu un concert de fanfara turistii Salinei, duminica 03.08.2014 . Având în vedere ca în 29 iulie a fost ziua Imnului Național aceștia au avut plăcerea de a cânta și imnul național împreună cu Imnul Europei (Oda Bucuriei).

Cei 20 de tineri care au alcatuit formatia Fanfarei apartin Bisericii Penticostale din Turda si au dorit a se exprima muzical intr-un mod inediat in spatiul de spectacol non-conventional pe care il reprezinta subteranul Salinei Turda.
Concertul a început printr-un flashmob care i-a luat prin surpindere pe vizitatorii Salinei.
Salina Turda doreste a face vizita turistilor cat mai placuta si sa ofere cat mai mute evenimente culturale vizitatorilor din acest sezon.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS