Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Mesajul primarului Tudor Stefanie, cu ocazia Zilei Politiei

Actualitate
Tools
Typography

Trăim în Europa şi constatăm cu deosebită admiraţie apropierea poliţistului român de valorile europene într-o perioadă în care avem nevoie, mai mult ca niciodată, de încredere, speranţă şi exemple de urmat.

Aniversarea Zilei Poliţiei Române, îmi oferă plăcutul prilej de a-mi exprima profunda consideraţie, apreciere şi sincera preţuire la adresa poliţistului român.
Asociez aceste gânduri, respectului pe care l-aţi câştigat din partea cetăţenilor municipiului nostru, prin seriozitatea şi profesionalismul de care daţi dovadă în fiecare moment.
O viaţă mai liniştită şi o siguranţă palpabilă, iată ce aduce efortul şi determinarea dumneavoastră! Pentru toate acestea vă mulţumim!

La mulţi ani şi Dumnezeu să vă ajute!

Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS