Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Salina Turda, la Targul de Turism Touristica | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

Salina Turda a participat la Târgul de Turism Touristica, editia a 10-a, cel mai important targ de turism din Transilvania, care a avut loc la Polus Center, Cluj-Napoca", în perioada 21-23.03.2014. Participarea la Târgul de Turism Touristica este una din actiunile care fac parte din strategia de dezvoltare și promovare turistică a Salinei Turda.

Târgul de Turism Touristica se desfășoară în două ediții pe an, una de vara si alta de iarna oferind posibilitatea experţilor din domeniu, de a prezenta si promova destinatii inedite, într-un cadru informal și plăcut. La târg au fost peste 14.000 de vizitatori care au vizitat standurile celor 70 de expozanti.
In cadrul targului, Salina Turda a promovat reducerea de 50% acordata pentru elevi la biletele de intrare in Salina in perioada „Scoala altfel" 07-11.04.2014.
Salina Turda a fost reprezentată prin Gianina Ciobanca - consilier marketing, Ananie Hiriscau - coordonator, Nemes Arpad si Attila Lovasz - ghid turistic.
Standul Salinei a avut un mare numar de vizitatori, care si-au manifestat intentia de a veni sau reveni la „cel mai frumos loc subteran din lume" (sursa Business Insider).

{gallery}2014/140324salinaPollus{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS