Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Recomandările Grupării de Jandarmi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

Actualitate
Tools
Typography

Într-un comunicat informativ referitor la “măsurile de ordine şi siguranţă publică dispuse cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române”, Gruparea de Jandarmi “Ştefan Cicio-Pop” vine cu recomandări pentru cei care participă la diversele evenimente organizate public cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române:

  • săevite implicarea în conflicte și acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a acestor manifestări;
  • sărespecte recomandările forțelor de ordine;
  • săacorde o atenție deosebită copiilor și modului de păstrare a bunurilor

De asemenea, se recomandă adoptarea unui comportament civilizat şi respectarea recomandărilor forţelor de ordine.

“În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte care pot tulbura liniștea publică, solicitați sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic de urgență 112.” se mai precizează în acelaşi comunicat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS