Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Vizita Guvernatorului 2022-2023, Florin Mărginean, la Câmpia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Marți, 4 Octombrie 2022, Clubul Rotary Câmpia Turzii a fost gazda unui eveniment deosebit. Am avut deosebita onoare de a-l primi în vizită la Restaurantul Milexim Câmpia Turzii, pentru ”Ora Guvernatorului”, pe Florin Mărginean, Guvernatorul Rotary al Districtului 2241, România și Republica Moldova 2022-2023.

Alături de el au participat și bunii noștri prieteni de la Club Rotary Abrud, Club Rotary Aiud și Club Rotary Turda. DG Florin Mărginean a fost însoțit de Florin Secașiu, secretar districtual 2022-2023, membru al Rotary Club Alba Iulia.

Întâlnirea a fost deschisă de Adrian Toth- Rotary Câmpia Turzii,  acum în calitate de Asistent, și respectiv, membru în staful tehnic al Guvernatorului.

Guvernatorul Rotary District 2241 Florin Mărginean a făcut cunoscute o serie de evenimente ce se derulează în cadrul Districtului, implicarea Rotary în numeroase proiecte, modul în care putem să ne ajutăm comunitățile, cum putem SERVI mai presus de sine. De asemenea, a prezentat tema pe care și-a propus-o în acest an rotarian, „Educație pentru noua generație” și viziunea mandatului său, atrăgând atenția către proiectele Rotary International, acțiuni ce ne pot motiva pentru continuarea misiunii rotariane.

Președinții în exercițiu ai cluburilor participante au trecut în revistă proiectele fiecărui Club în parte, finalizate, în derulare și proiecte viitoare. La întâlnirea dintre Guvernator și membrii cluburilor a fost punctată importanța proiectelor Rotary asupra comunităților din care facem parte.

Atmosfera din timpul întâlnirii a fost una plină de prietenie și optimism și s-a îmbinat cu importanța proiectelor derulate sub idealuri umanitare.

Mihai Pop, Președinte 2022-2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS