Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

CAA ajuta familii nevoiase

Actualitate
Tools
Typography

Vineri, 30 august reprezentanţii CAA au donat 3 sobe de teracotă unor familii care într-adevăr au nevoie de astfel de gesturi caritabile.

caaSobe2Prin donarea acestor sobe de teracotă, la iarnă se vor încălzi 17 suflete.
Una dintre aceste familii este compusă din 8 membrii: 6 copii minori și 2 adulți. Locuiesc într-o baracă peste râul Arieș, fără utilități. Veniturile familiei se compun din alocațiile copiilor și reciclarea sticlelor de plastic din gunoaie.
Cealaltă familie are 3 membrii: 1 copil minor și 2 adulți şi locuiesc într-o casă cu minim de confort. Veniturile familiei se compun din salariul tatălui de 850 ron.
Cea de-a treia familie are 6 membrii: 4 copii și 2 adulți. Veniturile familiei sunt compuse din două salarii minime pe economie din care susțin 3 copii la facultate și unul la liceu.
Astfel de iniţiative ale Companiei de Apă ARIEŞ sunt deja un obicei.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS