Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Jul
89 New Articles

Primarul Cristian Matei a mulţumit turdenilor pentru vot

PNL
Typography

Cumva de aşteptat, nici ziua alegerilor nu s-a lăsat neremarcată pe reţeaua de socializare. Şi aici ne referim la edilul Turzii, Cristian Matei, cel care a ţinut să adreseze un mesaj de mulţumire turdenilor pentru votul la parlamentare.

Iată mesajul edilului turdean:

Dragi turdeni, vă mulțumim!
Faptul că ne-ați votat în număr atât de mare la aceste alegeri parlamentare ne onorează și vă mulțumim din suflet pentru susținere. #PNL este din nou partidul câștigător atât la Turda cât și în județul Cluj, iar asta ne demonstrează încă o dată că suntem o echipă puternică și că eforturile noastre sunt apreciate.;br>Așa cum am mai spus, actuala configurație politică din județul Cluj reprezintă o garanție a dezvoltării, deoarece dedicarea și profesionalismul acestei echipe se pot măsura în rezultate și performanțe notabile. Această realitate se reflectă și în aceste rezultate, iar misiunea noastră de a continua să dezvoltăm Turda și județul Cluj va continua datorită dumneavoastră!
Mulțumim tuturor pentru vot și pentru încrederea acordată!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS