Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Jun
103 New Articles

Primarul Dorin Lojigan a mulţumit cetăţenilor din Câmpia Turzii pentru vot

PNL
Typography

Rezultatul obţinut de PNL la parlamentarele din acest an l-a determinat pe primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, să adreseze un mesaj de mulţumire cetăţenilor pentru felul în care au votat.

Iată mesajul edilului de la Câmpia Turzii:

Stimați alegători din Municipiul Câmpia Turzii,
Scrutinul din 6 decembrie 2020 a reprezentat un test de maturitate civică pentru societatea românească, atât de greu încercată în ultimul an. Deși prezența la urne a fost cea mai slabă din ultimii 30 de ani, îmbucurător este faptul că Municipiul Câmpia Turzii a rămas un municipiu liberal înclinat către valorile dreptei autentice, împotriva corupției și a imposturii.
Vă mulțumesc tuturor, dar în special celor care au ales să susțină Partidul Național Liberal, singura formațiune politică din România care crede în țeluri precum #dezvoltare #respect #eficiență #atragere de #fonduri.
Câmpia Turzii merge mai departe și sunt CONVINS că, atât timp cât Partidul Național Liberal va asigura guvernarea, vor fi finanțate TOATE proiectele de dezvoltare din oraș. Nu știu, însă, ce se va întâmpla dacă vor guverna alții...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS