Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

TC Turda, cea mai activa filiala locala

Diverse
Typography

Vineri, 29 august, la Eforie Nord s-a închis Şcola Politică de Vară a Tineretului Conservator, eveniment organizat pe o perioadă de 3 zile care a scos în relief prima ediţie a Galei Tineretului Conservator, acţiune politică în care au fost cuprinşi şi premiaţi cei mai activi lideri şi organizaţii TC din ţară care s-au remarcat prin implicare, determinare şi creativitate.

Întreaga echipă a Tineretului Conservator Turda a depus o muncă susţinută şi implicată în acest an, care a avut un ecou pozitiv atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. Astfel, ambiţia, viziunea comună şi încrederea reciprocă a dus TC Turda pe primul loc la categoria "Cea mai activă filială locală" .
Sintetizând evoluţia TC Turda, preşedintele organizaţiei locale, Horaţiu Marie, reliefează munca încununată de succes în urmatoarea declaraţie: "Prin acţiunile noastre concrete dovedim că existăm şi prin simplitatea noastră punem lumea în mişcare. A fost o muncă de echipă ce ne-a eclipsat energia şi a adus multă forţă, cunoaştere şi organizare. Premiul I a fost o surpriză foarte placută pentru noi şi sperăm să ne păstrăm integritatea şi locul prioritar pe viitor. Mulţumim!".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS