Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

USL-ule, probleme, ma?

Diverse
Typography

Aşa, ca o boare, prin aerul de la Câmpia Turzii plutea mireasma panglicii ucise de nişte foarfece cu ocazia inaugurării halei agroalimentaredin oraş.

Dar mireasma asta nu plutea de una singură, ci ridicată în văzduh de o oareşcare pală de nemulţumire din partea PNL cum că la tăierea panglicii s-ar fi încghesuit pesedeii lăsându-i pe penelei "amanet".
Acuma or fi întârziat peneleii la tăierea panglicii sau pesedeii s-au înghesuit să fie ei degrabă tăietori de panglică? Asta poate spune cine s-a uitat la ceas...
Oricum, în ceea ce priveşte discursurile, USL-ul pare să fi fost în formulă completă.
La conferinţa de presă de la sediul PNL, însă, lucrurile de transmis erau clare: atât reprezentanţii PNL cât şi cei ai PSD au pus umărul zile la rând ca populaţia de la Câmpia Turzii să beneficieze de un spaţiu civilizat pentru piaţă... Că cine a tăiat efectiv panglica ar conta mai puţin, atâta timp cât beneficiarul direct este cetăţeanul, acel cetăţean care se aşteaptă de la administraţia locală să facă lucruri pentru el, pentru gradul său de confort. Restul, contează mai puţin.
Ce nu contează la fel de puţin este afirmaţia consilierului judeţean din partea PNL, Ioan Petran, care, prezent la conferinţa de presă fiind, îi spunea lui Dorin Lojigan: "în politică contează doar un singur lucru: percepţia, nu adevărul... bazaţi-vă pe percepţii, că adevărul, că ştiţi dumneavoastră că aţi ajutat e prea puţin important"... Ca să vezi!...
Oricum, toţi cei prezenţi au infirmat că la Câmpia Turzii există probleme la nivelul USL. Asta spre deosebire de comuna Luna, de exemplu, unde ar exista o situaţie care, spunea Horea Uioreanu, "n-a fost discutată într-un cadru strict al USL-ului". în schimb, la Câmpia Turzii "nu cred că la acest moment există probleme în USL - mă rog, între PSD şi PNL, că bănuiesc că la asta vă referiţi - aşa că nu o să vă dau ocazia să speculaţi pe acest subiect... acuma eu ştiu că un coleg de breaslă se-al dumneavoastră a încercat să creeze o astfel de diversiune, însă ceilalţi aţi fost destul de cerebrali ca să nu picaţi în plasa întinsă", spunea Dorin Lojigan adăugând că dacă există divergenţe legate de modul în care se administrează oraşul asta e una, dar nu înseamnă că există probleme la nivel politic.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS