Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Dorin Lojigan si ceilalti castigatori ai alegerilor de la PNL Campia Turzii

Diverse
Typography

Sala mică a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii a găzduit vineri, 9 august, cu începere de la orele 18.00, Adunarea Generală de Alegeri a PNL Câmpia Turzii.

Manifestarea s-a bucurat de o largă prezenţă, la eveniment venind atât membri delegaţi, cât şi membri simpatizanţi, precum şi invitaţi atât de la organizaţii PNL din alte zone, cât şi din partea altor partide politice. De asemenea, la Câmpia Turzii au fost prezenţi, printre alţii, Horea Uioreanu (preşedintele Consiliului Judeţean Cluj), Radu Hanga (primar Câmpia Turzii), Cristian Haiduc (preşedinte PD-L Câmpia Turzii), Nemeti Andrei (consilier judeţean şi preşedinte al UDMR Câmpia Turzii), Rozalia Bolog (preşedinte al organizaţiei de femei a PC Câmpia Turzii), Gheorghe Rece şi Ioan Popescu (din partea PSD Câmpia Turzii), reprezentanţi ai organizaţiei judeţene a PNL, Mihai Szeplekan (consilier judeţean), Ioan Petran (preşedinte PNL Cluj-Napoca), reprezentanţi ai PNL Turda (Cristian Felezeu şi Sorin Săveanu), mare parte dintre cei enumeraţi adresând câteva cuvinte la Adunara de Alegeri.
La final de mandat, în faţa tuturor celor prezenţi, Dorin Lojigan şi-a prezentat raportul de activitate privind mandatul pe care îl încheia, prezentare după care viceprimarul Câmpiei Turzii – şi candidat pentru un nou mandat la şefia PNL Câmpia Turzii – a predat conducerea adunării lui Horea Uioreanu, care a explicat procedura de alegeri.
După exercitarea dreptului de vot de către cei ale căror nume se regăseau pe convocatorul adunării, comisia de numărare a voturilor – formată din preşedintele Dan Repciuc şi membrii Ioana Rus, Emil Nicoară, Lucian Berchişan şi Dorel Andrei – a trecut la muncă, rezultatul numărării voturilor fiind prezentat ulterior.
Sarcina de a anunţa câştigătorii i-a revenit lui Ioan Petran, care a început prin a anunţa membrii delegaţi la conferinţa teritorială a PNL din 14 septembrie. În funcţie de voturile obţinute, aceştia sunt:
Mircea Varga (48 de voturi)
Dumitru Drăghici (48 de voturi)
Adrian Soporan
Alexandru Socaciu (45 de voturi)
Aurelian Ploscariu (45 de voturi)
Monica Kuppan (43 de voturi)
Dan Bortnic (42 de voturi)
Vasile Băginean (40 de voturi)
Gheorghe Lazăr (38 de voturi)
Dorel Puşcău (38 de voturi)
Ioan Deac (36 de voturi)
Romulus Suătean (36 de voturi)
Stanca Moga (36 de voturi)
Viorel Moldovan (36 de voturi)
Alexandru Coţa (34 de voturi)
Ioana Rus (32 de voturi)
Cătălin Iordan (27 de voturi)
Petru Cristea (26 de voturi)
Radu Ihuţ (26 de voturi)
În ceea ce priveşte alegerea membrilor Biroului Politic Local, în funcţie de numărul de voturi obţinute, primii trei clasaţi au obţinut şi funcţii de vicepreşedinţi:
Ioan Varodi (61 de voturi)
Dumitru Drăghici (59 de voturi)
Mihail Pătruţiu (58 de voturi)
Ceilalţi membrii ai Biroului Politic Local sunt:
Mircea Varga (56 de voturi)
Viorel Moldovan (51 de voturi)
Alexandru Socaciu (48 de voturi)
Dorel Puşcău (47 de voturi)
Vasile Băginean (45 de voturi)
Dan Bortnic (45 de voturi)
Claudia Pop (44 de voturi)
Adrian Soporan (42 de voturi)
Mirela Fazacaş (40 de voturi)
În timp ce cei patru mebri supleanţi sunt:
Alexandru Coţa (28 de voturi)
Stanca Moga (27 de voturi)
Aurelian Ploscariu (24 de voturi)
Radu Ihuţ (19 de voturi)
Singurul candidat la funcţia de preşedinte a şi fot cel care a câştigat un nou mandat: Dorin Lojigan. „Ştiu că sună ciudat să ţin un speech de mulţumire când am candidat singur” spunea noul preşedinte PNL Câmpia Turzii, adăugând: „eu vreau să vă mulţumesc pentru încredere, pentru că aţi fost alături de noi de fiecare dată, să mulţumesc vechiului birou – cu bune, cu rele, cu micile disensiuni – şi sper ca cei care au fost votaţi azi să facem cel puţin echipa pe care am făcut-o cu ceilalţi colegi”.
În semn de mulţumire pentru cel care l-a ajutat foate mult la organizarea adunării de vineri, 9 august 2013, Dorin Lojigan a profitat de porerogativele sale de preşedinte şi l-a reconfirmat în funcţia de secretar al PNL Câmpia Turzii pe Dan Bortnic.
La adunarea Generală de Alegeri a PNL Câmpia Turzii s-au utilizat un număr de 97 de buletine de vot, toate 97 fiind valide î cazul alegerii delegaţilor la conferinţa teritorială şi doar 94 fiind validate în cazul alegerii BPL.
Interesant este că, din cele 94 de voturi exprimate, Dorin Lojigan a obţinut, ca preşedinte, 86 de voturi. Astfel, chiar dacă nu a fost votat în unanimitate, dorin Lojigan tot a reuşit să obţină 91,5% din voturile exprimate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS