Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Fri, May

VIDEO | A ajuns cu maşina în Someş şi a fost scos de pompieri

Aiţilop
Tools
Typography

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-un autoturism ajuns în apele râului Someșul Mic” informa ISU Cluj precizând că “evenimentul a avut loc în apropiere de Splaiul Independenței” şi “pentru scoaterea bărbatului, de 30 de ani, au intervenit doi pompieri asigurați cu o cordiță”.

La rândul său, IPJ Cluj a remarcat că în seara de vineri, 11 decembrie, “în jurul orei 18.30, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Splaiul Independenței din municipiul Cluj-Napoca, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul în râul Someș”.

În urma activităților de salvare, bărbatul a fost extras din interiorul autoturismului, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate” mai preciza IPJ adăugând că bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS