Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

AMoS a marcat Paștele donând copiilor calculatoare!

Diverse
Tools
Typography

AMoS ED - Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică a oferit cu ocazia sărbătorilor pascale, laptopuri copiilor din medii defavorizate în zona Turzii, prin proiectul Connect:ED - finanțat prin Ateliere fără Frontiere.

În România există sute de mii de elevi al căror acces la educație într-o lume modernă și profund digitală, este restricționat din lipsa de resurse. Tocmai de aceea, Connect:ED vine în ajutorul copiilor din zona Arieș care se află în astfel de situații, prin colaborarea cu școlile din zonă.

Înainte de începerea vacanței de Paște, 20 laptopuri și periferice aferente acestora au fost distribuite prin intermediul școlilor partenere din Turda, Mihai Viteazu și Viișoara. Elevii au primit dispozitive recondiționate de către cei de la Ateliere fără Frontiere și au avut parte de sesiuni de instruire și formare pentru dezvoltarea competențelor digitale ale acestora astfel încât să și poată folosi aceste dispozitive cu succes.

Suntem deosebit de recunoscători celor de la Ateliere fără Frontiere pentru sprijinul oferit de aceștia copiilor din zona Arieș. La fel de recunoscători suntem școlilor din zonă care ne-au ajutat să identificăm elevii care ar beneficia cel mai mult de astfel de dispozitive și care sunt implicate activ în a face viața copiilor pe care îi educă mai bună. În mod deosebit, vrem să mulțumim Școlii Gimnaziale Viișoara, Școlii Gimnaziale ”Mihai Vodă” și Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” pentru sprijinul acordat.

O societate umană este o societate care urmărește să îi ajute și pe cei care nu se pot ajuta singuri. Copiii din medii defavorizate economic au nevoie de sprijin suplimentar din partea societății pentru a excela și a își manifesta potențialul. Cu toții avem de câștigat de pe urma acestor forme de sprijin deoarece, cu puțin ajutor, acești copii vor ajunge oamenii de valoare ai zilei de mâine, care contribuie la dezvoltarea comunităților noastre!

În lipsa resurselor financiare, astfel de fapte bune nu pot avea loc. Dacă doriți să contribuiți la oferirea șanselor la educație copiilor defavorizați din comunitatea noastră locală, puteți susține astfel de demersuri redirecționând cei 3,5% din impozitul pe venit către AMoS: https://redirectioneaza.ro/amosed/.

În situația în care doriți informații suplimentare cu privire la activitățile derulate de noi puteți să le obțineți pe site-ul organizației https://www.amosed.ro/ sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Rămâneți cu ochii pe paginile de socializare ale alianței, Facebook: AMoS – Alianța pentru Mobilitate Socială și Instagram: @amos.faptebune pentru a fi la curent cu astfel de inițiative.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS