Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Mon, Jun
101 New Articles

„Făuritorii de fapte bune” - celebrăm puterea voluntariatului la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Sala de evenimente a Restaurantului „Liador” a fost gazda unui eveniment deosebit în această săptămână, concentrându-se pe importanța voluntariatului și a implicării în comunitate.

Simpozionul special, organizat de Liceul Teoretic „Pavel Dan” și Asociația „Pro Assisto”, a adunat cadre didactice și elevi din mai multe instituții educaționale, precum și reprezentanți ai autorităților locale și ai centrelor sociale.

Evenimentul a fost onorat de prezența domnului primar Dorin Nicolae LOJIGAN, care a înmânat diplome de excelență reprezentanților Liceului Teoretic „Pavel Dan” pentru eforturile lor remarcabile în promovarea și desfășurarea proiectelor de voluntariat. Clubul Voluntarilor, echipa Extropy Robotics, Clubul „Impact AHA”, și membrii proiectului eTwinning „Kindness is Contagious” au fost recunoscuți pentru contribuțiile lor semnificative la dezvoltarea comunității.

Primarul Dorin Nicolae LOJIGAN a transmis un mesaj de apreciere pentru eveniment și pentru implicarea tinerilor în acțiuni de voluntariat: "Am fost deosebit de onorat să particip la acest eveniment de succes care promovează o atitudine socială pentru comunitate. Le mulțumesc organizatorilor și îi felicit pe elevi pentru impactul pe care-l au în societate. Cu oameni ca ei, viitorul Câmpiei Turzii este unul sigur."

Evenimentul a fost animat de Grupul Vocal „Melody”, creând o atmosferă plină de bucurie.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS