Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May

Persoana care a spânzurat un câine la Copăceni, căutată de poliţie

Aiţilop
Tools
Typography

O postare de pe facebook a indignat la culme utilizatorii reţelei de socializare. Cazul de-a dreptul şocant s-a produs în localitatea Copăceni, comuna Sănduleşti.

Caine găsit spanzurat
Criminal
Va rog nu rămâneți indiferenți în fata unor astfel de cazuri de cruzime, acest criminal ar putea mâine sa facă aceeași fapta unui om, va rog sa ajutați sa îl depista. orice informație ajuta.
Copăceni. Zona Berg în spate la sadi pe vale lângă copaci.
Distribuire masiva

Aşa suna postarea de pe reţeaua de socializare!

În urma sesizării făcute la 112, poliţiaştii din Turda “efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, prevăzută de Legea 205/2004 privind protecția animalelor”.

În fapt, la data de 9 decembrie a.c., în cursul serii, o persoană a sesizat polițiștii cu privire la faptul că în localitatea Copăceni a fost găsit un câine spânzurat. Trupul animalului a fost predat reprezentanților Universității de Stiințe Agricole și Medicina Veterinară pentru necropsie” mai precizează IPJ Cluj, adăugând: “În continuare sunt derulate verificări în vederea stabilirii stării de fapt și luarea tuturor măsurilor legale care se impun”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS