Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Au prins moldoveanu’ cu artifica-n Cluj

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune punctuală cu scopul combaterii comercializării articolelor pirotehnice.

În cadrul acțiunii  "Foc de artificii", în municipiul Cluj-Napoca polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava, care încerca comercializarea articolelor pirotehnice din diferite categorii, în mod ilegal.

Au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 350 de kilograme de petarde și artificii.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS