Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Ce a avut de impartasit "Supernanny" Irina Petrea la Turda | AUDIO

Diverse
Tools
Typography

Aşa cum deja cei care se ocupă de centrul Fun Kids din Turda anunţaseră cu peste o săptămână înainte, psihologul Irina Petrea a fost prezentă vineri seara la Turda.

Cunoscută mai degrabă ca fiind cea care avea rolul principal într-o producţie de televiziune în care "avea ac de cojocul" oricărui copil mai neastâmpărat, psihologul şi psihoterapeutul Irina Petrea şi-a axat discursul pe tema anunţată pentru întâlnirea de la Turda: "Importanţa şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale la copii".

De aceea, încă de la început "Supernanny" a încercat să explice cât se poate de clar rolul unei dezvoltări emoţionale corecte, armonioase cu atât mai mult cu cât acest tip de dezvoltare precede celelalte forme de dezvoltare - intelectuală sau fizică - ale copilului.

Într-o conferinţă găzduită de centrul Fun Kids Turda şi programată a dura trei ore, Irina Petrea a împărţit conceptul de inteligenţă emoţională în toate elementele lui componente pe care le-a explicat pe îndelete şi le-a ilustrat cu diverse exemple din viaţa reală, exemple pe care, probabil, majoritatea părinţilor s-au educatorilor le-au putut identifica la copiii lor.

Tocmai pentru că nu se dorea o simplă prezentare seacă, întâlnirea de la Turda a fost, mai degrabă, una interactivă în care cei prezenţi comunicau cu speaker-ul (vorbitorul) Irina Petrea care era dispusă să explice nu numai ceea ce prezenta, ci şi ceea ce publicul dorea a fi explicat.

Poate şi pentru ca unii dintre dumneavoastră să reuşească să înţeleagă ce au pierdut, în continuare vom reda un scurt fragment din partea de început a conferinţei de la Turda cu precizarea că - cel mai probabil - Irina Petrea a cheltuit, în timp, o serie de resurse - timp, resurse financiare etc. - pentru a deveni un profesionist, pentru a dobândi cunoştinţe pe care să le împărtăşească, apoi, în proprii termeni.

În schimb, pentru mai multe detalii inclusiv despre viitoare conferinţe puteţi accesa site-ul www.unparintemaibun.ro.

{mp3}2014/12/supernanny{/mp3}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS