Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Educație non formală - de la tineri pentru copiii din medii defavorizate

Diverse
Tools
Typography

Tineri mentori sunt pregătiți să își asume un rol important în educația non formală a copiilor din mediul rural, în cadrul proiectului "Ateliere ACTIVe în Rural", desfășurat de Asociația Activ Pentru Tine în perioada 8 mai - 9 iunie 2023.

Scopul acestui proiect este de a forma și educa tineri mentori prin intermediul unor cursuri, care să le permită să aplice cunoștințele în comunitățile rurale. Tinerii sunt instruiți timp de două zile după care vor aplica cunoștințele în cadrul a 5 ateliere, distribuite pe o perioadă de 5 zile.

Proiectul are un grup țintă format din 10 tineri mentori, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, și 157 de copii din medii defavorizate cu vârste între 6 și 14 ani. Se va crea un schimb de experiență în rândul tinerilor iar atelierele vor ajuta pe beneficiarii lor la creșterea stimei de sine și la dezvoltarea lor personală, prin jocuri tematice, proiecții de filme, fișe de lucru, dezbateri și discuții libere.

Acest proiect este finanțat de Consiliul Județean Cluj din fonduri nerambursabile.

Despre Activ Pentru Tine:
Asociația Activ Pentru Tine, înființată în 2021, are ca obiectiv educarea și formarea comunității, pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială. Până în acest moment asociația a ajutat peste 100 de persoane în nevoie, a dus 25 copii nevoiași în tabără, a ajutat 50 de ucrainieni și a ținut ateliere de educație emoțională pentru 60 de copii.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați:
Facebook @ActivPentruTine
Instagram @ActivPentruTine
www.activpentrutine.ro 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS