Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, a organizat în perioada 19-21 mai 2023, etapa națională a Concursului Naţional de Matematică pentru clasele V-VIII „OLIMPIADA SATELOR DIN ROMÂNIA 2023”

Diverse
Tools
Typography

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a organizat a VI-a ediţie a Concursului Naţional de Matematică pentru claselor V-VIII „OLIMPIADA SATELOR DIN ROMÂNIA”, concurs adresat elevilor care învaţă în şcolile din mediul rural.

La această competiție au participat 145 de elevi, câte un profesor însoțitor din cele 39 de judeţe participante ale țării, precum și 50 de membri, profesori evaluatori ai  Comisiei Centrale. Această competiție de matematică este o continuare a proiectului „Olimpiada  satelor”, proiect  demarat la Cluj-Napoca în anul 2010 și dezvoltat pentru 10 ediții la nivel regional, drept ,,Olimpiada satelor din Transilvania” și reprezintă oportunitatea pentru elevii din mediul rural de a candida cu șanse egale la un concurs pe discipline de studiu.

Și în acest an școlar, concursul este cuprins în Calendarul Concursurilor Școlare, finanțate de către Ministerul Educației 2023, ANEXA nr.4 nr. 24349/19.01.2023 și se desfășoară potrivit Regulamentului specific de organizarea și desfășurare a Olimpiadei Satelor din România, aprobat de Ministerul Educației, nr. 37 LIF/31.01.2023.

 La finalul concursului au fost acordate 4 premii I, 4 premii II, 4 premii III şi 24 de mențiuni, valoarea totală a premiilor fiind de 16.000 de lei, prin aportul sponsorilor acestei ediții.

Lotul județului Cluj a obținut 3 mențiuni prin elevii: STOICA LUCA-DENIS - Liceul Teoretic „Gelu Voievod" Gilău, GHEAJA DAVID OLIMPIU - Liceul Teoretic „Dumitru Tăuțan" Florești, PAL-ȘERBAN NATALIA - Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai" Florești, com. Florești.

Parteneri: Instituţia Prefectului Județului Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Universitatea “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Sponsori: eMAG – Nouă ne pasă, EMERSON, ECOLOR, RCS-RDS, SELGROS, ROTARACT DISTRICT 2241, SUNIMPROF ROTTAPRINT, PANEMAR, JOLDOŞ PROIMPEX, EVOZON, XOY ACADEMY, HOTEL UNIVERS T, ŞCOALA GIMNAZIALĂ „ION AGÂRBICEANU”, CLUJ-NAPOCA, COLEGIUL TEHNIC „ENERGETIC”, CLUJ-NAPOCA, COLEGIUL PEDAGOGIC „GHEORGHE LAZĂR”, CLUJ-NAPOCA, COLEGIUL TEHNIC „RALUCA RIPAN”, CLUJ-NAPOCA, LICEUL TEHNOLOGIC „ALEXANDRU BORZA” CLUJ-NAPOCA.             

 Inspectoratul Școlar Județean Cluj transmite mulțumiri tuturor sponsorilor pentru sprijin.

 Felicitări elevilor și profesorilor care i-au pregătit!

COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS