Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Maxim si Nicole Cherry, capete de afis la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

La fel ca şi anul trecut, şi de această dată administraţia locală de la Câmpia Turzii nu a lăsat să treacă nemarcată Ziua Îndrăgostiţilor. Şi de această dată locul de desfăşurare a spectacolului a fost sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu".

Afişul spectacolului părea destul de consistent privind invitaţii care aveau să cânte la Câmpia Turzii, iar piese precum "Sărutări criminale", "Drop the Boom", "Fata naivă", "Memories", "Vreau să te", "Mă dezbrac de secrete", "Boom Bang" nu aveau decât rolul de a umple sala de spectacole.

Cei care au venit primii în faţa publicului - în general tânăr - care a umplut sala de spectacole au fost Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota și Alexander Laiu - membrii trupei Maxim - şi, cum era de aşteptat, primele acorduri ale piesei "Sărutări criminale" au umplut sala de urale.

"Maxim este trupa momentului în România, o adevarată revelaţie care la început s-a remarcat cu un cover dupa piesa «Ecou», pentru ca apoi să spargă top-urile radio şi TV cu super hitul «Sărutări criminale». Maxim continuă să surprindă publicul şi să atragă tot mai mulţi fani, ajungând în câteva luni una dintre cele mai aclamate şi iubite formaţii româneşti". Aşa erau prezentaţi tinerii de la Maxim care, fie cu piese de-ale lor, fie cu diverse cover-uri au făcut un spectacol bine primit de public.

Ba chiar tânăra Adela Ciocan - care activează în cadrul clubului de canto Bella Musica din Câmpia Turzii - a fost, pentru o clipă, alături de membrii trupei Maxim pentru un scurt refren, momentul maxim pentru tinerii şi micii spectatori fiind clsicul coborât de pe scenă - în public - al artistului.

Interesant este că odată cu terminarea spectacolului celor de la Maxim, primele rânduri ale sălii se goliseră pentru moment. Cel mai probabil cei care le ocupau au ieşit să culeagă autografe, pentru că situaţia s-a remediat nu după mult timp.

Cu noul hit "Drop the Boom", cu o nominalizare la Mamaia Best New Act şi cu titlul de câştigător al titlului International Raggae Dancehall, Admiral C4C a fost cel care a urmat băieţilor de la Maxim pe scena de la Câmpia Turzii.

De origine nigeriană şi cu trei dansatoare care făceau parte din spectacol, Admiral C4C a schimbat registrul cu care începuseră spectacolul trupa Maxim. Muzica de club şi muzica raggae au fost principalele linii ale momentului artistului nigerian care, la un moment dat, a invitat-o, pentru un duet, pe Roxana Nemeş, artista care i-a şi urmat în spectacolul de la Câmpia Turzii.

"Originară din Tg. Mureş, frumoasa blondă a fost fermecată de scenă de la o vârstă fragedă, a făcut şapte ani balet, a urmat cursurile şcolii de modelling «Costin Mărculescu», a fost membră al trupei «Intens» din Târgu Mureş iar de-a lungul ascensiunii ei spre celebritate, a obţinut numeroase premii". Aşa începea prezentarea Roxanei Nemeş, cea despre care spectatorii au mai aflat că "Primul videoclip a fost la piesa «Give a little More» (compoziţie Mihai Alexandru), piesă care a fost remarcată de producatorul francez Frank Derrier, care a desemnat-o pentru Summits Records" şi că "Un alt single care a făcut senzaţie este «Tu Amor», realizat în colaborare cu Mihai Budeanu de la 3rei Sud Est".

Cum spuneam, Nicole Cherry putea constitui unul dintre capetele de afiş pentru spectacolul de la Câmpia Turzii.

Aşa cum spunea şi prezentatorul spectacolului, "Nicole Cherry a ajuns cunoscută datorită melodiei «Memories». Originară din Bucureşti, la doar 14 ani Nicole Cherry a devenit un fenomen pe piaţa muzicală din România, aducând un suflu nou, odată cu lansarea videoclipului «Memories». Stilul reggae i se potriveşte atât de bine artistei încât, încă de la începutul carierei, a fost percepută ca fiind o artistă internaţională".

Imagini în plus de la spectacol găsiţi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS