Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

"Supernanny" vine la Turda

Eveniment
Tools
Typography

Cunoscută cel mai bine în urma emisiunii TV "Super Nanny", specialistul Irina Petrea va fi prezentă săptămâna viitoare la Turda, în cadrul unui eveniment organizat de centrul Fun Kids Turda.

"Întâlnirea «Importanța și dezvoltarea inteligenței emoționale la copii» va aduce în fața publicului un vorbitor și un specialist de calitate - Irina Petrea - precum și informații utile din domeniul educației emoționale a copilului" se preciza în anunţul făcut public de către coordonatorul Fun Kids - Nicoleta Meşter - anunţ în care se mai preciza că întâlnirea a cărei durată estimată este de trei ore, se doreşte mai degrabă o sesiune de întrebări şi răspunsuri în urma căreia să existe un transfer de cunoştinţe dinspre "un specialist de renume" spre cei care au în atribuţii creşterea şi educarea copiilor: părinţi, bunici, bone sau educatori.

"Scopul evenimentului este de a încuraja părinții, bunicii, educatorii, specialiștii din domeniu să crească profesional și să contribuie la educația emoțională a copiilor", se mai preciza în anunţul în care se mai arată că întâlnirea are loc vineri, 12 decembrie 2014 de la orele 18.00 la sediul centrului Fun Kids din Turda, Piaţa 1 Decembrie 1918, costul participării fiind de 35 de lei de persoană.

Pentru mai multe informaţii sau pentru înscrieri, puteţi lua legătura cu coordonatorul Fun Kids la telefon 0744-519616 sau la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Potrivit Nicoletei Meşter, numărul maxim de locuri ar fi de 80.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS