Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Televiziunea japoneza NHK la Salina Turda

Eveniment
Tools
Typography

Televiziunea naţională din Japonia, NHK, este prezentă la Salina Turda în perioada 27-28 august 2014 pentru realizarea unui documentar având ca temă "Fascinația lumii înconjurătoare", care este un program săptămânal ce este difuzat pe canalul BS-1 al televiziunii NHK, între 17:00-17:50, prezentând minuni naturale din toată lumea.

Programul din septembrie va fi dedicat Salinei Turda. Data difuzării pe post va fi pe 15 septembrie, 2014.
"Fugim de caldura de la suprafaţă și ne îndreptăm spre răcoarea din subsol. În Japonia nu există decât metrou sau magazine subterane. Dar iată că există în lume locuri în care subteranul este valorificat cu totul diferit și în mod spectaculos", acesta este modul în care va fi prezentată Salina Turda de către realizatorul documentarului.
Echipa este formată Olivia Berghianu (redactor), Florin Toals (operator) și Naofumi Tsuchiya (reporter).
Joi, începând cu ora 12.00 va avea loc în amfiteatrul Salinei un spectacol cu muzică tradițională, în deschiderea programului cântând formația instrumentală condusă de Nelu Gabor iar apoi trupa de folclor din Tritenii de Jos va delecta publicul cu dansuri populare tradiţionale românești.
Acest mic spectacol este oferit televiziunii naţionale din Japonia dar şi tuturor turiştilor care trec pragul Salinei.
Conducerea Salinei consideră că acestă valoare promoțională a acestui documentar va aduce un nou segment de turişti la Salina Turda şi se dorește o colaborare în continuare cu Japonia pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști.

Site-ul televiziunii NHK

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS