Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

Laurentiu Tor mai vrea un mandat la Primaria Luna: "sper ca voi reusi ss ocup acest scaun pentru binele cetatenilor"

Administraţie
Tools
Typography

Într-o discuţie cu primarul comunei Luna, edilul Laurenţiu Tör a mărturisit că îşi mai doreşte încă un mandat de patru ani în funcţia de primar al comunei.

Întrebat dacă după "localele" din 2016 se mai vede în scaunul de primar al comunei, Laurenţiu Tör a răspuns: "Nu vreau să fiu foarte optimist, dar găsesc că ceea ce am promis în mare, am reuşit să şi realizez. Doresc să candidez şi sper că voi reuşi să ocup acest scaun pentru binele cetăţenilor şi, bineînţeles, pentru a realiza ceea ce mi-am propus".

Explicând că proiectele de amploare nu se pot realiza în doar patru ani de zile, edilul comunei Luna a completat: "Eu cred că am dovedit, în mare, că promisiunile care au fost făcute în 2012 s-au realizat şi cred că ceea ce voi promite că voi face în următorul mandat, se vor realiza în totalitate până în 2020".

Mergând pe varianta în care actualul mandat - cu tot ce a însemnat acesta - este cel mai bun argument cu care să se prezinte în faţa electoratului înaintea alegerilor locale din acest an, Laurenţiu Tör are convingerea că ar putea exista premisele pentru un nou mandat.

Chiar mai mult, actualul primar a şi punctat câteva elemente în acest sens: "iluminatul pe care l-am făcut în comună, asfaltarea, izvoarele pe care le-am îmbunătăţit, apoi lucrările pe care le-am făcut la şcoală, la repararea sălilor de sport, a monumentelor istorice, apoi evenimentele culturale care s-au desfăşurat pe raza comunei".

Precizând chiar că în 2016 locuitorii comunei se vor putea bucura de o nouă ediţie a Zilelor Comunei - "am convingerea că la anul o vom prinde în buget şi o vom şi ţine de fapt" - Laurenţiu Tör spunea cu referire la actualul mandat care l-ar ajuta să obţină un nou mandat: "asta îmi dă un imbold că voi putea să candidez cu şanse mari la funcţia de primar al acestei comune".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS