Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

Dorin Lojigan si-a preluat functia de viceprimar: "Aparent, totul e OK"

Administraţie
Tools
Typography

Aşa cum anunţase încă din conferinţa de presă susţinută la sediul PNL Câmpia Turzii vineri, 11 decembrie 2015, dorin Lojigan s-a prezentat azi, luni, 14 decembrie 2015, la Primăria Câmpia Turzii păentru a-şi prelua prerogativele funcţiei de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii.

La momentul conferinţei de presă, Dorin Lojigan spunea, cu referirel la ziua de luni: "în funcţie de ce se va întâmpla luni, voi anunţa ce decizie voi lua în acel moment".

Deocamdată, se pare că nu a fost nevoie de luarea niciunei decizii.

Contactat telefonic azi, 14 decembrie, Dorin Lojigan a confirmat că de dimineaţă s-a prezentat la serviciu. "De azi dimineaţă am venit la serviciu. Nu au fost niciun fel de probleme. Deocamdată aştept să îmi primesc atribuţiile pe care mi le va da domnul primar".

Totuşi, nu am putut să nu notăm o undă de suspiciune în cele spuse de Dorin Lojigan. "Aparent totul este OK", spunea noul viceprimar al Câmpiei Turzii dar, când am întrebat dacă doar "aparent", Dorin Lojigan a păstrat, cumva, o distanţă precaută faţă de context: "Păi aparent, da, dar eu nu am de unde să ştiu dacă mai există şi altceva. Dar aparent, da, totul este OK".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS