Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Sun, May
84 New Articles

Consiliul Judeţean Cluj a prezentat o informare privind situatia drumurilor judetene

Administraţie
Tools
Typography

În cursul dimineţii zilei de 12 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere.

În cursul nopţii s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ploaie şi vânt puternic în zonele de deal si câmpie, respectiv ninsoare în zona de munte – Ic Ponor, Mărişel şi Muntele Băişorii.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat pe un număr de 21 de drumuri judeţene, dintre care pe 13 drumuri judeţene a intervenit SC Napoca Construcţii SA, iar pe 8 drumuri judeţene SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA, cu un total de 11 utilaje, dintre care 6 aparţinând SC Napoca Construcţii SA şi 5 utilaje aparţinând SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA. În total, a fost folosită o cantitate totală de 460 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În momentul de faţă se acţionează cu utilaje pentru împrăştierea de material antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei, respectiv pentru îndepărtarea obstacolelor de pe carosabil în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS