Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

In cadrul contractului "Achizitie si montare contoare cu citire la distanta” au fost montate, pana in prezent, un numar de 15200 contoare

Actualitate
Tools
Typography

Până în prezent, în cadrul contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță" (Proiect: „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda„) încheiat de către Compania de Apă Arieş S.A. cu firma S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L., au fost montate un număr de 15200 contoare.

Contractul, finanțat din fonduri europene, are o valoare de 14 487 236,91 lei şi face parte din etapa I, 2007-2013, a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată.

Montajul contoarelor de apă rece se referă la contoarele preechipate pentru citirea la distanţă şi a început la 26.06.2015 (data emiterii ordinului de începere a lucrărilor). Contoarele cu citire la distanţă au fost montate, conform unui grafic de montaj prestabilit (la utilizatorii casnici, asociații de proprietari și agenți economici din arealul de deservire al C.A.A.) în locațiile incluse în contract, respectiv: municipiile Turda și Câmpia Turzii şi comunele/satele: Mihai Viteazu, Corneşti, Cheia, Bogata, Sănduleşti, Copăceni, Luna, Viişoara, Urca și Gligoreşti.

Progresul fizic al lucrărilor, la data de 05.02.2016 este de 95%.

Încă de la începutul derulării contractului Compania de Apă Arieş S.A. informează clienţii, din timp, despre întreruperile de furnizare a apei potabile, cauzate de lucrările de montare a contoarelor cu citire la distanță, prin anunţuri în mass media, reţele de socializare dar şi prin distribuirea de flyere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS