Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Recomandari anticanicula

Actualitate
Tools
Typography

Având în vedere atenţionarea meteo de caniculă, Primăria municipiului Turda, prin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, recomandă populaţiei să evite pe cât posibil deplasarea în intervalul 11.00 – 16.00.

Pentru cei care este obligatorie deplasarea, reamintim că în cadrul farmaciilor din municipiul Turda au fost create puncte de prim ajutor necesare atenuării efectelor temperaturilor ridicate asupra populaţiei, precum şi puncte de prim ajutor în aer liber în zona Materna, cartier Micro III şi Magazin Kaufland.
Totodată, este indicată evitarea unor eforturi fizice susţinute în perioada zilei în care temperatura atinge valorile maxime, iar activitatea din agricultură, şantiere de construcţii, hale industriale, care nu au posibilitatea asigurării unor condiţii de microclimat corespunzătoare, să se desfăşoare dimineaţa şi seara.

ŞEF S.V.S.U.
Mihai ZĂHAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS