Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Compania de Salubritate Campia Turzii, despre campania “Invata sa colectezi selectiv”

Actualitate
Tools
Typography

În data de 04.04.2014, Compania de Salubritate Campia Turzii SA a finalizat campania "Învaţă să colectezi selectiv". Campania s-a desfășurat la un număr de 13 școli, printre ele enumerându-se școala "Pavel Dan" şi școala "Avram Iancu" din Câmpia Turzii şi școlile generale din comunele Viișoara, Frata, Ploscoș, Luna.

Au participat un număr de aproximativ 1.100 de elevi din clasele 0-4, ei bucurându-se de premii cum ar fi creioane, creioane colorate, pixuri, pliante, toate confecționate din materiale reciclabile.
Scopul campaniei a fost cel de a sesnsibiliza cetațenii de toate vârstele în vederea colectării selective. Campania a avut un mare succes, elevii promițând că o să colecteze selectiv şi chiar o să își învețe părinții să facă acest lucru. Ei au înțeles faptul că doar reciclând putem trăi într-un mediu mai curat, mai sănătos.
Pentru ca şi copiii mai mari să fie implicați în acest proiect, Compania de Salubritate Campia Turzii va organiza, în cadrul Săptămânii Altfel, ecologizări ale spațiilor verzi, la care vor participa elevii din clasele 5-8. Ei vor primi mănuși, saci menajeri și vor avea parte de unele surprize plăcute din partea Companiei de Salubritate.
În cadrul aceleiași săptămâni, angajații Companiei vor participa la sădit de pomi în cadrul liceului Pavel Dan și la Carnavalul Eco organizat de Gradinița cu P.P. "Lumea Prichindeilor".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS