Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Campioni nationali la doar 9 ani

Actualitate
Tools
Typography

În 29 martie anul acesta, pe Hipodromul din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, Federatia Romana de Atletism cu sprijinul CSM Craiova a organizat Campionatul Naţional de Cros pentru J3, C1, C2 şi C3. Competiţia a adunat peste 300 de concurenţi, din toate colţurile ţării şi s-a bucurat de un adevărat succes.

Copiii de la Grupul școlar Chimie din Turda, antrenați de profesor antrenor Macovei Tudor Daniel, au obținut locul I pe echipe, fiind CAMPIONI NAȚIONALI la categoria C3 fete și un loc IV la individual, premiu luat de Russo Daria. La sosire, atletele de pe locul III și IV s-au luptat „cot la cot", linia de finish fiind trecută la milimetru distanță una de cealaltă. Copii care au urcat pe podium au primit din partea Federaţiei Române de Atletism medalie, tricouri şi diplome, iar organizatorul local, CSM Craiova, a oferit plase cu dulciuri, buchete de flori, jucării de pluş şi alte jocuri.
Echipa de atletism a orașului nostru este formată din sportivi cu vârste între 7 și 18 ani. Antrenorul se ocupă de acești minunați sportivi de doar șapte luni, dar performanțele sunt peste așteptări, dovadă că aceste rezultate se datorează nu numai antrenamentului, ci și pasiunii lor pentru acest frumos sport: atletismul.
Felicitări campioanelor : Bob Mihaela, Enache Ioana, Misarăș Alesia și Russo Daria! O astfel de performanță trebuie felicitată și încurajată!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS