Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Record de vizitatori pe site-ul Salinei Turda in luna august

Actualitate
Tools
Typography

În luna august a acestui an, pagina de internet oficială a obiectivului turistic Salina Turda a înregistrat un nou record de vizitatori.

Potrivit datelor furnizate de Google Analytics şi puse la dispoziţie de către administratorul site-ului Salinei Turda, în perioada 1-31 august 2013 site-ul a fost vizitat de un număr de 32.269 de vizitatori unici, cu de peste trei ori mai mult decât în luna iulie a aceluiaşi an.
Astfel, media de vizitatori unici pe zi a fost de peste 1.000, vârful fiind atins pe 15 august 2013 când site-ul Salinei Turda a fost vizitat de 1.400 de vizitatori unici.
În perioada amintită mai sus, vizitatorii care în proporţie de peste 40% erau din afara României - au fost interesaţi de programul de vizitare a obiectivului turistic de la Turda, de ofertele de sejur, de evenimentele care au loc în Salina Turda dar şi de galeria foto a site-ului.
Nu în ultimul rând, directorul general Vasile Nemeş preciza şi că obiectivul turistic turdean nu este dificil de găsit de turişti - fie că aceştia sunt din ţară sau din afara ţării - locaţia Salinei Turda fiind indexată de Google Maps, fiind, deci, simplu de găsit.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS